Onze firma

Deze site heeft als doel u te interesseren in de veelzijdige werkzaamheden die wij uitvoeren. W.D.S. heeft reeds een jarenlange ervaring in alle denkbare bouwwerkzaamheden, zoals: nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoudswerk, voor zowel particulieren, bedrijven, instellingen, vve’s en gemeente's.

W.D.S. is een bedrijf dat in het jaar 1996 is opgericht door twee broers.
Willem en Dirk Steenwijk, vandaar de naam W.D.S.

Ze zijn begonnen als een klein Onderhouds- en Afwerkingsbedrijf. In maart 1998 is Marcel Steenwijk bij W.D.S. komen werken en heeft hij het aannemersdiploma weten te behalen. In 2004 is Marcel Steenwijk vennoot geworden van het bedrijf. Daardoor is W.D.S. nu een erkend Aannemersbedrijf geworden. Op 1 februari 2013 is Willem Steenwijk uit de zaak getreden en wordt de zaak gedraaid door Dirk en Marcel Steenwijk.

W.D.S. werkt altijd met één centraal aanspreek punt waar u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden terecht kunt, ze werken met mensen:

 Die verstand van zaken hebben.
 Plezier hebben in hun werk.
 Graag met de klanten meedenken.
 Zich altijd voor de volle 100% inzetten.

W.D.S. is een bedrijf die alle werkzaamheden voor u kan uitvoeren, dat zich op elk gebied thuis voelt en geen uitdaging uit de weg gaat.

Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid, en klantvriendelijkheid en hopen dat ze nu of in de toekomst misschien wat voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet, 
Dirk en Marcel Steenwijk
W.D.S. Onderhouds,- en Afwerkingsbedrijf

Volg ons nu ook op:  Facebook   Twitter  YouTube

Projecten

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Wij hebben jarenlange ervaring en flink wat succesvolle projecten afgerond. Kijk regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..