Renovatie / Onderhoud

Als gebouwen er eenmaal staan, moeten zij ook goed worden onderhouden. Slecht of matig onderhoud betekent immers dat uw kostbare bezit inboet aan leefbaarheid, representativiteit en dus aan waarde. Daarnaast ontstaat er in de loop der tijden altijd behoefte aan aanpassing aan veranderende wooneisen en -omstandigheden. Uiteraard speelt de totaalformule van W.D.S. hierop in met een uitgebreide dienstverlening op het vlak van renovatie en (groot) onderhoud.

Belangrijk bij renovatie en onderhoud van woningen is dat de bewoners vaak - geheel of gedeeltelijk - in de woning blijven. Dit vereist een vlotte aanpak die in één keer goed is en zo min mogelijk overlast veroorzaakt. Natuurlijk delen wij ook graag onze ruime ervaring met bewonersbegeleiding, waardoor wij goed in staat zijn om op verschillende individuele wensen in te spelen.

W.D.S. is een bedrijf die zich bezig houden met diverse werkzaamheden op het gebied van renoveren, verbouwen en onderhouden van woningen en bedrijfsgebouwen voor particulieren en woningcorporaties. Vanuit onze vestiging in Den Haag worden de opdrachten in uitvoering genomen. Het gemak voor u is dat u één contactpersoon heeft die voor u de gehele verbouwing regelt. Wij leveren kwaliteit op maat, zijn snel en vakkundig. Kwaliteit staat bij ons voorop of het nu gaat om een grote of een kleine verbouwing. U kunt bij ons terecht voor elk denkbaar project.

.