Keukens

W.D.S. verzorgt voor u de complete keukenmontage. Het monteren van een keuken is een vak apart en vereist veel ervaring.
Daarnaast moet er ook beschikking zijn over veel en hoogwaardig gereedschap voor een correcte keuken installatie.
De maatvoering van een keuken is zeer nauwkeurig en daarom dient het stellen en afmonteren van de keuken met veel deskundigheid te worden uitgevoerd.
Met grote zorgvuldigheid dient er te worden omgegaan met de fronten van kasten en lades, aanrechtblad, spoelbak etc. Elke beschadiging is er immers één te veel.
Sanitaire voorzieningen en elektrische apparaten mogen alleen door erkende installateurs worden geplaatst. Een goede ervaren keukenmonteur weet hoe hij hiermee om moet gaan.
U kunt er daarom volledig op vertrouwen dat uw nieuwe keuken bij W.D.S. in goede handen is.

W.D.S. verzorgd desgewenst voor u het totaalpakket: van voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, op zijn plaats brengen (doormiddel van het bijgeleverde leidingschema) van gas, riolering, waterleidingen en elektra tot het plaatsen en aansluiten van het apparatuur. Maar ook de 'finishing touch' zoals stucwerk, betegelen van de muren en vloerafwerking behoren tot de mogelijkheden. Voor specifieke werkzaamheden zoals bijplaatsen van groepen (elektra) of stucwerk kunt u gewoon bij W.D.S. terecht.

De contacten worden desgewenst geregeld zodat u met één persoon van doen hebt. U kunt er daarom volledig op vertrouwen dat uw nieuwe keuken bij ons in goede handen is.